PRAG, Juniorski četveromeč nacija (Češka, Hrvatska, Slovenija, Mađarska) : Dino opet dinamitno, vratio se slavodobitno ! Tigar drugim mjestom ugrabio hrpu bodova...

četvrtak , 04.07.2013.

Dino Dinamit se vratio! Nakon poduže stanke zbog ozljede Dino nam se vratio jednako dinamitan i dominantan! Kao član juniorske reprezentacije, zajedno s klupskim kolegom Tigrom iz Kongore i trenerom Damirom Bošnjakom otisnuo se put Češke prijestonice da bi u svojoj petkilometarskoj dionici doslovno pomeo konkurenciju i donio reprezentaciji maksimalni bodovni učinak.






Zaostatak drugoplasiranog Mađara Martona Papaija bio je blizu 40 sekundi, a to sugerira da je našeg Dina vidio tek na startu, a poslije mu se izgubio iz vidokruga. Možda je tijekom utrke pomislio da je Dino odustao, te da će on, Marton Papai pobijediti....Ne zna Marton, da Dina nosi njegov nikad izgubljeni pobjednički duh, ali i stotine istrčanih kilometara na treninzima...da rezimiram: Dinove pobjede nisu nikad slučajne, one su posvema logične kao što je logično da su dva i dva četiri.

Drugi naš velikogorički biser, Kongorski Tigar Ivan Malić ponovno je za treptaj oka izgubio prvo mjesto u utrci na 1500m. Ispred njega se našao Mađar Matyas Toluk, a Ivan je naciji donio sedam velikih bodova što je u mnogomu pomoglo da se naša vrsta plasira na ukupnu drugu poziciju, iza domaćina Češke.

Čestitke obojici na odličnoj prezentaciji hrvatskog športa, ali i velikogoričke atletske škole, čitaj: DAMIR BOŠNJAK ATHLETIC SCHOOLL!




























HAS-ovo izvješće:

Prag (03.07.2013.) - Tradicionalni četveromeč juniorskih reprezentacija Češke, Hrvatske, Mađarske i Slovenije održan je ove godine u Pragu gdje su naši juniori osvojili 2. mjesto iza juniora Češke, a ispred juniora Mađarske. Juniorke nisu bile tako uspješne pa su osvojile posljednje 4. mjesto, a ispred njih su se plasirale pobjednice juniorke iz Češke, drugoplasirane Mađarice i trećeplasirane juniorke iz Slovenije. Ukupno su naši predstavnici postigli 12 pobjeda i to 7 kod juniora, a 5 kod juniorki. Kod juniora su pobjede ostvarili Mateo Ružić na 400 m (46,75), Rudolf Kralj na 800 m (1:50,47), Dino Bošnjak na 5000 m (15:06,82), Ivan Gagro u skoku u dalj (7,32 m), Marko Pestić u troskoku (15,20 m), Filip Mihaljević u bacanju kugle 6 kg (19,93 m) i štafet 4x400 m u sastavu Josip Šakić, Rudolf Kralj, Staša Vrhovec i Mateo Ružić. Kod juniorki to je uspjelo Nikolini Hrelec na 3000 m (10:16,92), dva puta Paoli Borović i to u skoku u dalj (5,73 m) i troskoku (12,66 m), Luciji Zubčić u skoku u vis (1,75 m) i Katarini Gašparović u bacanju koplja (50,58).


<< Arhiva >>