Edinburgh, BUPA kros kontinenata: POVIJESNA POBJEDA DINA DINAMITA! Naš velikogorički dragulj još jednom zablistao punim sjajem!

subota , 05.01.2013.

Senzacionalne vijesti doprle su do nas današnjeg popodneva iz škotske prijestolnice: DINO BOŠNJAK JE POBIJEDIO!!!
U utrci na 6000m, Dino je predstavljajući Europu na kros-kupu kontinenata u Edinburghu za samo jednu sekundu izborio povijesnu pobjedu u svojoj karijeri, ali povijesnu i za hrvatsku atletiku i naš sport uopće!
Naš dični velikogoričanin, naš ponos i dika opet nas je razveselio. Dan uoči Sveta tri kralja Dino je postao kralj, ali ne onaj snježni već atletski!

Pa, Dino, kralju, čestitamo!!!








Foto izvor: http://www.appleballa.com.com i www.flickr.com


Pogledajte rezultate Dinove utrke:





Slijedi službeno oglašavanje HAS-a:

Edinburgh (05.01.2013.) - U Edinburghu je danas održano BUPA kros natjecanje na kojem su snage odmjerile kros reprezentacije Europe, Sjedinjenih američkih država i Velike Britanije i Sjeverne Irske. Uvjerljivu pobjedu ostvarili su kros trkači Europe, drugi su bile Britanci, a treći Amerikanci.
Ovoj pobjedi Europljana veliki je doprinos dao naš junior Dino Bošnjak pobijedivši u utrci juniora na 6 km. Drugi je utoj utrci bio njegov kolega iz reprezentacije Europe Isaac Kimeli, a treći je bio Amerikanac Craig Nowak. U utrci seniorki na 6 km nastupila je naša maratonka Lisa Christina Stublic i osvojila 9. mjesto.
to.








Zajednička fotografija najboljih mladih kros trkača svijeta





FACEBOOK stranica AK VELIKA GORICA










<< Arhiva >>