VELIKA ČAST: Dino Bošnjak će nastupiti u reprezentaciji Europe!!!

četvrtak , 03.01.2013.

Dino Dinamit u kros reprezentaciji Europe! Kakva fantastična vijest!

Biti u reprezentaciji Europe u bilo kojem sportu pa i u ribičiji velika je vijest za jednu mini državu kakva je naša. Radi se, zapravo, o senzaciji. Jer atletika ne spada u neke marginalne sportove. Ona je kraljica svih sportova. A naš Dino je jedan od dugoprugaških juniorskih kraljeva.
Dinova atletska zvijezda sve je blistavija i sve više se uspinje na atletskom nebu. Ni zenit više nije daleko.
Iz crveno-crne majice matičnog kluba, Dino se predanim radom i samoprijegorom preko kockastog nacionalnog dresa, Bogu hvala, vinuo i do plave majice najstarijeg kontinenta!
Naprijed, Dino, to ni blizu nije tvoj krajnji domet, ti možeš još puno toga. Mi to od tebe očekujemo. I to je sasvim izvjesno. Kao što je izvjesno da su dva i dva četiri.
Sretno, Dino, šampione naš!


HAS-ova službena najava krosa:

Zagreb (02.01.2013.) - U subotu 5. siječnja u Edinburghu će se održati BUPA kros natjecanje na kojima će nastupiti i reprezentacije Velike Britanije i Sjeverne Irske, Europe i SAD-a.
Na programu su 4 utrke i to za seniore, seniorke, juniore i juniorke te pozivna ženska utrka. Poziv za nastup u reprezentaciji Europe dobili su i Dino Bošnjak (za juniorsku utrku) i Lisa Christina Stublic (za seniorsku), a poziv su zaslužili svojim plasmanom na nedavno održanom prvenstvu Europe u krosu u Budimpešti.
Tamo je Dino bio 8. kod juniora, dok je Lisa bila 9. kod seniorki.




<< Arhiva >>