Vrbovec, Pojedinačno PH u krosu: Dino Bošnjak prvak države u krosu , Ivan Malić srebrni!

srijeda , 28.11.2012.



Dino Bošnjak se vratio kući iz Vrbovca s još jednim zlatnim odličjem s državnog prvenstva!!! Pobjegao je četiri godine starijem Goranu Grdeniću iz AK Dinamo-Zrinjevac za cijelu minutu!
Njegov klupski kolega Ivan Tigar Malić je zato za samo jednu sekundu (!!!) izgubio prvo mjesto od Minđek Mihaela, također iz Dinamo-Zrinjevca! Baš šteta!
Za kadete je nastupio i Tin Kaurić koji je zauzeo solidno 20. mjesto u konkurenciji 33 trkača dok je Juraj Brigljević bio 38. od ukupno 50 mlađih kadeta.


Čestitke svima, a napose Dinu i Ivanu koji su ovim uspjesima nadopunili svoju bogatu kolekciju medalja!

















Službeno izvješće:


Zagreb (24.11.2012.) - U Vrbovcu je održano pojedinačno prvenstvo Hrvatske u krosu koje je bilo ujedno i posljednje prvenstvo Hrvatske ove sezone. U utrci seniorki na 6000 m uvjerljivo je pobijedila Matea Matošević ispred Barbare Belušić i Mateje Parlov, dok je u utrci seniora na 9000 m isto tako uvjerljiv bio Dino Bošnjak iz AK Velika Gorica ispred Gorana Grdenića i Nikole Mikulića.
Karakteristika ovog natjecanja je mali odaziv natjecatelja u starijim kategorijama pa su tako u kategoiji seniorki i juniorki nastupile samo po 4 trkačice, kod juniora 9, a kod seniora 11 trkača. Rezultati ... (HAS)













<< Arhiva >>